دسته‌بندی نشده

معرفی مقاله در حوزه ی سینتیک خشک شدن یک لایه از میوه پاپایا بین جریان هوای عمودی و افقی

چکیده

در خشک کن همرفت ، تحت شرایط مختلف (دما ، رطوبت و سرعت) ، تأثیر جهت جریان هوا (به عنوان مثال ، حالت جریان جریان و حالت سرریز) بر سینتیک خشک شدن پاپایای قبل از اسمزی مورد بررسی قرار گرفت. مدل نیوتنی برای توصیف خصوصیات خشک شدن لایه نازک استفاده می شود و وابستگی پارامترهای هوای خشک کن به ثابت شدن خشک شدن (k) با رابطه نوع آرنیوس بیان می شود. مشخص شده است که توزیع هوا در محفظه جریان یکنواخت تر است ، در نتیجه دمای محصول بالاتر می رود و سرعت خشک شدن سریع تر ، به ویژه در مرحله خشک شدن اولیه. برای دو حالت جریان هوا ، سینتیک خشک شدن بیشتر تحت تأثیر دما و سرعت هوا قرار می گیرد ، در حالی که رطوبت ویژه تأثیر کمتری روی سرعت خشک شدن دارد. مقدار k به موازات دما و سرعت هوای خشک افزایش می یابد و با افزایش رطوبت کاهش می یابد. برای هر حالت جریان هوا مدلی حاوی شرایط خشک شدن هوا ایجاد شده است که می تواند به بهینه سازی عملیات خشک کردن واقعی کمک کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا